Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز آموزش‌های الکترونیکی و آزاد دانشگاه تبریز به منظور تجمیع واحد‌های آموزشی حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، مرکز آموزش‌های الکترونیکی و آزاد دانشگاه تبریز به منظور تجمیع واحد‌های آموزشی حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، به محل جدید خود واقع در سایت اصلی دانشگاه در جوار مدیریت امور آموزشی و مدیریت تحصیلات تکمیلی منتقل و همزمان با برگزاری اجلاس روسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، با حضور عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در افتتاح این مرکز، با بیان این‌که حوزه معاونت آموزشی دانشگاه‌ها در ایام کرونا، به شکل ایثارگرانه در حال فعالیت بودند، افزود: کارکنان معاونت آموزشی در ایام تشدید محدودیت‌های کرونایی و تعطیلی آموزش حضوری به شکل شبانه روزی در خانه و محل کار مشغول کار بودند.

عموعابدینی با اشاره به تجربه آموزش مجازی در دانشگاه‌ها، ادامه داد: معاونت آموزشی دانشگاه، اکنون داشته خوبی را در حوزه مجازی کسب کرده که می‌تواند از آن به بهترین نحو بهره بگیرد.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان این‌که آموزش در دانشگاه‌ها حضوری بوده، اما شورای آموزشی دانشگاه می‌تواند در خصوص مجازی بودن برخی دروس را تصمیم گیری کند، گفت: می‌توان از فضای جدید آموزشی به بهترین شکل در بخش آموزش‌های تئوری و عملی بهره برد و از دانش‌های روز آموزش که در نقاط مختلف دنیا استفاده می‌شوند، در بخش آموزش کشور جاری ساخت.

شایان ذکر است، افتتاح این مرکز جدید در سایه همکاری صمیمانه مدیریت و کارشناسان محترم امور فنی، ریاست محترم پردیس‌های دانشگاه و مدیریت و کارشناسان محترم منابع انسانی و پشتیبانی امکان پذیر شد.

گفتنی است، مرکز آموزش‌های الکترونیکی و آزاد دانشگاه تبریز از اواسط سال ۱۳۹۰ تحت نظر معاونت آموزشی دانشگاه در محل ساختمان خوارزمی (آزمایشگاه مرکزی سابق) با هدف بهره‌مندی از فناوری‌های نوین در امر آموزش فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.

اهداف تاسیس این مرکز شامل توسعه کمی و کیفی رشته‌های مجازی در مقطع کارشناسی ارشد با اخذ مجوز از دفتر گسترش آموزش عالی، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی آزاد ویژه دانشگاهیان و علاقه‌مندان خارج از دانشگاه، عقد تفاهم نامه همکاری‌های آموزشی با نهادها، سازمان‌ها و موسسات آموزشی بخش خصوصی، ایفای نقش در تربیت نیروی انسانی متخصص با بهره گیری از روش‌های نوین آموزشی به شیوه الکترونیکی، فراهم سازی بستر‌های سخت افزاری و نرم افزاری به منظور ارائه آموزش الکترونیکی در مواقعی که آموزش حضوری امکان پذیر نیست، فراهم کردن امکان آموزش و تحصیل برای بخشی از جامعه که امکان بهره‌مندی از آموزش حضوری را ندارند و تولید محتوای الکترونیکی مناسب و موردنیاز جامعه علمی و دانشگاهی کشور بوده است.

این مرکز طی ۱۱ سال گذشته توانسته موافقت پذیرش دانشجوی مجازی از وزارت عتف را در شش رشته کارشناسی ارشد اخذ و پذیرش دانشجو از مهر ۱۴۰۰ را آغاز کند؛ هم‌چنین با تصویب نهایی آئین‌نامه‌های مالی و اجرایی آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه اقدام به برگزاری بیش از ۶۰ دوره آموزشی آزاد و کارگاه تخصصی، دوره‌های آموزش زبان‌های خارجی (انگلیسی‌-‌آلمانی‌-‌فرانسه) با همکاری دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی، شش دورۀ آموزشی دانش افزایی برای اعضای محترم هیئت علمی (تعداد کل شرکت کنندگان ۳۳۲ نفر) و جلسات الکترونیکی در سطح دانشگاه به ویژه انجام مصاحبه آزمون دکتری در دو سال متوالی هر سال در بیش از ۱۱۵ رشته-گرایش و کلیه جلسات شورای آموزشی و شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، آماده سازی زیر ساخت سخت افزاری جهت ارائه دروس به صورت الکترونیکی پس از شیوع کرونا شامل سه سرور G۱۰، یک load balancer، یک هارد تحت شبکه راه‌اندازی سیستم آموزشی مجازی (LMS) و اجرای کلیۀ کلاس‌های درسی و امتحانات دانشگاه به صورت مجازی (سه ترم اصلی و دو ترم تابستان) کند.

تجهیز و آماده سازی اتاق ضبط محتوا، یک کلاس درس با امکانات سمعی بصری و اخذ موافقت هیات امنای دانشگاه در جهت ارتقای گروه به مرکز نیز از دیگر اقدامات این مرکز بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت علوم دانشگاه تبریز مرکز آموزش های الکترونیکی آموزشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی معاونت آموزشی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۳۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت انجمن علمی معماری و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان، همایش «آینده معماری، هوش مصنوعی در معماری + BIM» با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در سالن فرهیختگان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این نشست با تشریح «نقش هوش مصنوعی در معماری آینده» گفت: هوش مصنوعی به‌عنوان ابزاری نوآورانه، می‌تواند به معماران در زمینه بهبود فرآیند طراحی با خودکارسازی وظایف تکراری و تجزیه و تحلیل داده‌ها، به تسریع و ارتقای دقت فرآیند طراحی کمک کند.

محمد امان‌زادگان متذکر شد: هوش مصنوعی با شبیه‌سازی عملکرد ساختمان در شرایط مختلف و ارائه راه‌حل‌های جایگزین، به طراحی ساختمان‌هایی هوشمندتر، پایدارتر و سازگارتر با محیط زیست منجر می‌شود.

وی، بهینه‌سازی مصرف انرژی را یکی دیگر از کاربرد‌های هوش مصنوعی در معماری یاد کرد و افزود: هوش مصنوعی با تجزیه و تحلیل الگو‌های مصرف انرژی و ارائه راه‌حل‌های مناسب، به کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌ها کمک می‌کند.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) به عنوان گامی به سوی یکپارچگی در معماری پرداخت و توضیح داد: BIM با ایجاد مدل‌های سه‌بعدی دقیق از ساختمان، مدیریت اطلاعات مربوط به مصالح، تجهیزات و سیستم‌های ساختمانی، شبیه‌سازی عملکرد ساختمان در شرایط مختلف، هماهنگی بین بخش‌های مختلف پروژه و کاهش دوباره کاری و خطا، تحولی شگرف در صنعت معماری رقم خواهد زد.

این استاد دانشگاه، ترکیب هوش مصنوعی و BIM را طلوع دورانی نو در دنیای معماری را نوید نامید و ادامه داد: با اتکا به این فناوری‌های نوین، می‌توان شاهد طراحی ساختمان‌هایی ایمن‌تر، پایدارتر، سازگارتر با محیط زیست، با مصرف بهینه‌تر منابع، فضایی دلنشین‌تر و فرآیند ساخت‌وسازی سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر بود.

وی به کاربرد‌های مختلف AR و VR در معماری اشاره و تبیین کرد: واقعیت مجازی و افزوده، دو فناوری نوظهور هستند که انقلابی در نحوه تجربه و درک معماری ایجاد می‌کنند که با استفاده از VR، معماران و طراحان می‌توانند مدل‌های سه‌بُعدی کاملاً واقعی از ساختمان‌ها را ایجاد کنند که به مشتریان امکان می‌دهد قبل از ساخت، در داخل و خارج ساختمان قدم بزنند و با آن تعامل داشته باشند و AR نیز به کاربران اجازه می‌دهد تا اطلاعات دیجیتال را بر روی دنیای واقعی خودروی خود اعمال کنند و می‌تواند برای تجسم چگونگی قرارگیری مبلمان یا عناصر طراحی در یک فضا بسیار مفید باشد.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به نقش هوش مصنوعی در BIM، کاربرد هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف معماری و چالش‌ها و چشم‌انداز‌های استفاده از هوش مصنوعی در معماری اشاره کرد.

سعید پرهوده مدیر گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این گروه آموزشی به تشریح عملکرد علمی و عملی استادان و دانشجویان این گروه پرداخت.

در این مراسم با اهدای لوح سپاس توسط مهدی زارع رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به استادان گروه معماری و دانشجویان برتر این رشته از آنان تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود