Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست هم‌اندیشی، به میزبانی سازمان منطقه آزاد ماکو برگزار و ایجاد پردیس بین المللی دانشگاه تبریز در این منطقه را مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، نشست هم اندیشی، با حضور صفرنصراله‌زاده، رئیس دانشگاه تبریز، محمدرضا عبدالرحیمی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، مصطفی صحرایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، سید صمد حسینی رئیس پردیس‌های دانشگاه، سید ابوالقاسم محمدی، استاد دانشکده کشاورزی، ناصر تقی زادیه مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی، محمد حسن پور مدیر بودجه، تشکیلات، تحول اداری و بهره وری و محمد حسین رضاوند مدیر امور مالی دانشگاه تبریز به میزبانی سازمان منطقه آزاد ماکو برگزار شد و راه‌های توسعه همکاری‌های مشترک و به خصوص ایجاد پردیس بین المللی دانشگاه تبریز در این منطقه را مورد بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه تبریزدر این نشست با تشریح برخی دستاوردها، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه تبریز در حوزه‌های مختلف گفت: دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن ۲۰ دانشکده، بیش از ۲۱ هزار دانشجو، ۸۰۰ عضو هیئت علمی، چندین قطب علمی و مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه‌های مجهز، به عنوان نگینی درخشان در غرب و شمال غرب کشور، نقش مهم و تعیین کننده‌ای در تربیت نیرو‌های انسانی متخصص و متعهد و تولید علم و فناوری در سطح کشور، منطقه و دنیا مطرح است.


وی در ادامه با تاکید بر اینکه دانشگاه تبریز با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های که در بخش‌های مختلف دارد، باید بیش از این‌ها در سطح منطقه، کشورمان و جهان شناخته شود، تصریح کرد: تیم مدیریتی جدید با تدوین برنامه کلان، جامع و راهبردی و با گسترش و توسعه ارتباطات این دانشگاه با سایر دستگاه ها، سازمان‌ها و صنایع می‌خواهد به آن اهداف، نقش و جایگاه خود برسد.


نصراله زاده با بیان اینکه باید از پتانسیل‌های دانشگاه تبریز برای توسعه و پیشرفت کشورمان و منطقه در بخش‌های مختلف استفاده کنیم، یادآورشد: امروزه منطقه و کشوری پیشرفته و توسعه یافته است که در آنجا تولید علم و فناوری با توجه به نیاز جامعه توسعه و رشد پیدا کند.


وی در بخش دیگر سخنان خود ایجاد پردیس بین المللی دانشگاه تبریز برای توسعه و پیشرفت این منطقه ضروری بیان کرد و افزود: این دانشگاه با تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد و تولید علم و فناوری با توجه به نیاز جامعه و صنایع این منطقه می‌تواند کمک بزرگی برای توسعه و رشد آن داشته باشد.


محمدرضا عبدالرحیمی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو هم در این نشست هم اندیشی ضمن خیر مقدم و قدردانی از حضور رییس دانشگاه و هیات همراه وی در این منطقه گفت: دانشگاه تبریز در طول فعالیت علمی و آموزشی خود و به خاطر توانمندی‌ها و ظرفیت‌های که در بخش‌های مختلف دارد، همیشه برای منطقه و کشورمان افتخار آفرین بوده و ما بوجود داشتن چنین مرکزی علمی قوی در کشورمان افتخار می‌کنیم.


وی درادامه با بیان اینکه ما با توسعه همکاری‌های مشترک و استفاده از ظرفیت‌های طرفین می‌توانیم کمک بزرگی برای رشد و توسعه منطقه و کشورمان برداریم، یادآورشد: سازمان منطقه آزاد ماکو آماده هر گونه توسعه همکاری مشترک با دانشگاه تبریز و به خصوص ایجاد پردیس بین المللی این دانشگاه در منطقه است.


مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو در بخش دیگر سخنان خود تاکید کرد: با امضای تفاهم نامه همکاری مشترک و با مطالعه و بررسی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های طرفین می‌توان در این راستا گام‌های موثری برداشت.



بر پایه همین گزارش؛ منطقه آزاد ماکو به لحاظ محدوده جغرافیایٔی منطبق بر شهرستان‌های ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان می‌باشد که در منتهی الیه شمال غربی کشور واقع شده و حدود ۷۵ درصد مساحت مناطق آزاد کشور را به خود اختصاص داده است. این منطقه در مجاورت کشور‌های ترکیه و جمهوری آذربایجان (خودمختار نخجوان) واقع گردیده است. طول مرز‌های جمهوری اسلامی ایران در این منطقه با کشور جمهوری آذربایجان ۱۴۰ کیلومتر و با کشور ترکیه ۱۳۰ کیلومتر میباشد. از نظر تقسیمات کشوری، منطقه آزاد ماکو با ۳۸۶۰ کیلومتر مربع مساحت شامل ۳ شهرستان، ۶ شهر، ۶ بخش، ۱۳ دهستان و ۲۶۱ روستای دارای سکنه است. براساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، جمعیت منطقه ۱۹۲۶۰۳ نفر بوده که ۰.۲۴ درصد جمعیت کل کشور و ۵.۹ درصد جمعیت کل استان آذربایجان غربی را به خود اختصاص داده است.


همچنین منطقه آزاد تجاری- صنعتی ماکو علاوه بر هم‌مرزی با ترکیه و نخجوان، همجوار با ارمنستان و منطقه قفقاز بوده و گلوگاه کریدور زمینی شمال و جنوب و نقطه اتصال آسیا و اروپا می‌باشد؛ و با توجه به اهمیت مواصلاتی استراتژیکی قفقاز برای ایران، انجام عمده مبادلات و آمد و شد‌های تجاری و سیاسی بین ایران و اروپا از این محور می‌باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پردیس بین المللی دانشگاه تبریز وزارت علوم منطقه آزاد ماکو سازمان منطقه آزاد ماکو دانشگاه تبریز توانمندی ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۷۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز و بدمینتون منطقه یک کشور
  • قهرمانی دانشگاه آزاد شیراز در مسابقات تنیس روی میز منطقه یک کشور
  • اروند بر سکوی برتر رقابت مناطق آزاد
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی